Priser på boligstyling

Boligstyling

Rådgivningsbesøg - salgsoptimerende
Vi besøger dig i din bolig og tager købers briller på. Fra fortorvskanten og hele vejen igennem din bolig fra kælder til kvist. Du får råd til, hvordan din bolig vil præsentere sig bedst muligt.
Vi fortæller dig også om, hvordan du skaber den bedste stemning til fremvisninger.

Pris: 3.000 kr. inkl. kørsel

Fotostyling - salgsoptimerende
Vi kommer til din bolig 1 time før fotografen. Sammen flytter vi rundt på dine ting og styler med medbragt boliginteriør, som puder, plaider og planter mm. Sammen med fotografen sørger vi for, at fortælle den bedste historie om din bolig. Boliginteriør tages med igen efter fotooptagelse.

Pris: 3.500 kr. inkl. kørsel


Indretning af tomme boliger - salgsoptimerende

Møblering og styling af tom bolig inkl. leje af møbler i 6 uger
Tomme boliger er svære at sælge. Både fordi det er svært for køberne at forestille sig deres liv i tomme rum, og fordi alt, hvad der trænger til en kærlig hånd, træder tydeligt frem. Vi indretter rummene, så de bliver indbydende for købere.

Pris: fra 25.000,- inkl. kørsel og forsikring
Kontakt os for et tilbud


Omfattende opgradering - salgsoptimerende

Trænger hele din bolig til en opgradering for at sikre dig den bedste pris? Så planlægger vi sammen med dig og familie eller venner, hvordan vi når i mål – og hjælper med håndværkere, hvor tid eller evner slipper op.
Vi starter med et rådgivningsbesøg og giver herefter tilbud efter opgavens omfang. 

Pris: 3.000 kr. 


Indretning hjem

Drømmer du om badehotel-stemning i sommerhuset? Ønsker din teenager sig et cool værelse? Eller er du bare træt af stuen? Så lad os se på det og give et bud på indretning med respekt for arkitekturen, rummets funktion, dine behov og din personlighed. Ved at spørge ind til, hvem du er, sikrer vi en rød tråd mellem dit kæreste arvestykke og et moderne udtryk, der afspejler din personlighed. Med vores mange leverandøraftaler tilpasser vi nemt din indretning til dine drømme og dit budget.
Vi starter med et rådgivningsbesøg og giver herefter tilbud efter opgavens omfang.

Pris: 3.000 kr. 


Indretning af virksomhed

Butik og cafe
Nogle butikker og cafeer får man lyst til at besøge. Andre overvejer man slet ikke. Så det er afgørende, at mennesker føler sig velkomne og får lyst til at blive i din butik eller cafe.
Så lad os sammen finde indbydende farver og interiør, der inviterer din målgruppe indenfor.
Vi starter med et rådgivningsbesøg og giver herefter tilbud efter opgavens omfang. 

Pris: 3.000 kr. 

Kontor
“Hvis kontoret ligner noget fra 90’erne, er din tilgang til opgaverne det måske også.” Sådan kan du risikere, at dine kunder eller potentielle medarbejdere tænker, når de besøger din virksomhed. Med den rette indretning kan du gøre en positiv forskel for salg og rekruttering. Og samtidig ved man, at lokaler, hvor der er rart at være, medvirker til bedre trivsel og større arbejdsglæde.
Vi starter med et rådgivningsbesøg og giver herefter tilbud efter opgavens omfang. 

Pris: 3.000 kr. 
Kontakt os


Klar til Boligsalg

Lillevangsvej 10, Jystrup

CVR 26936322