Om os

Vi møder dig med


Erfaring

Vi ved, hvad vi snakker om, for vi har både uddannelse og mange års erfaring. Og så har vi selv flyttet og har købt og solgt bolig mange gange.

Ærlighed

Vi siger (k)ærligt, hvad der skal til, for at du får din bolig solgt.

Tilgængelighed

Du har den samme kontaktperson gennem hele forløbet, og vi kan tale sammen, når det passer bedst for dig.

Evidens

Vi har endnu ikke løst en opgave, hvor boligen ikke er blevet solgt. Vores egne boligsalg er vores bedste evidens - vi ved, at det vi gør, skaber værdi.

Troværdighed

Vi holder, hvad vi lover. Kommer som aftalt og er færdige til tiden. Selvfølgelig.

Ydmyghed

Vi indretter med ting, der kan købes for penge og bruger både nyt og brugt i vores indretninger – udgangspunktet er at skabe en hyggelig stemning, hvor alle vil føle sig godt til rette.
Image

Dekoratør fra
Magasin du Nord

Sjælland

Katrine er uddannet dekoratør i Magasin du Nord og har arbejdet med indretning og boliginteriør i 20 år. Både som designer og som indkøber i Kina og Indien.
Image

Boligstylist
og Lagerchef

Sjælland

Sussie er uddannet blomsterdekoratør, og har haft boligindretning som interesseområde i mere en 20 år. Hun brænder for boligstyling og ikke mindst et rydeligt lager.
Image

Dekoratør fra
Magasin du Nord

Nordsjælland

Maria er uddannet dekoratør i Magasin du Nord, hvor hun i 15 år var leder og kreativ chef. Maria arbejder nu med boligindretning, butiksindreting og modefoto.
Image

Erfaren
boligstylist 

Sønderjylland

Anette er oprindelig uddannet i butik, men har fornyligt færdiggjort uddannelsen som dekoratør. Anette arbejder nu både med bolig- og butiksindreting.
Image

Erfaren
boligstylist 

Midtjylland

Michele er meget passioneret og har flere års erfaring med boligstyling og indretning for både private kunder og virksomheder.

Image

Erfaren
boligstylist 

Nordjylland

Jennie er uddannet dekoratør og har arbejdet med boligstyling og indretning i over 10 år. Hun har erfaring med indretning for både private kunder og virksomheder.

Image

Dekoratør
fra ILVA

Midtjylland

Majbrit er uddannet dekoratør og har arbejdet som boligstylist i 20 år. Hun har erfaring med styling af butikker i Mellemøsten, showrooms, messer og indretning af private hjem.

Image

Erfaren
boligstylist 

Fyn

Susanne har arbejdet med indretning og boligstyling i over 25 år. Desuden er hun gæsteunderviser i visuel merchandising og styling på Via University.

 






Kontakt os


Klar til Boligsalg

Lillevangsvej 10, Jystrup

CVR 26936322