Boligstylist

Vil du have mere for din bolig?

Vi har boligstylister, som er klar til en styling af din bolig, hvis den skal sælges. Det kan være i større eller mindre omfang – fra rådgivningsbesøg og fotostyling til komplet indretning af en tom bolig, også kaldet fuld styling eller fullstyling.

Måske kender du boligprogrammer som “I hus til halsen” eller “Boligkøb i blinde”, som handler om, hvordan professionel boligstyling får liggetiden ned og salgsprisen op. Det er inspirerende at se effekten af forvandlingerne, som sker for få midler. I Danmark elsker vi boligstyling og inspirerende tv om, hvordan vi drømmer om at bo.


Rådgivningsbesøg

Omfattende opgradering

Image

Rådgivningsbesøg

Vi tager købers briller på. Fra fortovskanten og hele vejen igennem din bolig fra kælder til kvist. Ved besøget giver vi dig enkle råd om, hvordan du får din bolig til at præsentere sig bedst muligt. SE FILM 

Fotostyling

Vi lander 1 timer før fotografen, flytter rundt på dine møbler og styler med medbragte ting. Sammen med fotografen sørger vi for at få den rette stemning med på billederne.

Indretning af tomme boliger

Tomme boliger er svære at sælge. Både fordi det er svært for køberne at forestille sig deres liv i tomme rum, og fordi alt, hvad der trænger til en kærlig hånd, træder tydeligt frem. Når vi laver boligstyling, så indretter vi rummene, så de bliver indbydende for købere.

Omfattende opgradering

Trænger hele din bolig til en opgradering for at sikre dig den bedste pris? Så planlægger vi sammen med dig og din familie eller venner, hvordan vi når i mål – og hjælper med håndværkere, hvor tid eller evner slipper op. SE FILM

SE PRISER

Kan det betale sig?

Boligkøb og boligsalg er de største økonomiske investeringer, vi gør i vores liv – og en forskel på flere hundrede tusind skattefri kroner burde få de fleste til at tænke boligstyling med i pakken, når de sætter deres hus eller lejlighed til salg. Så hvorfor er vi danskere ikke bedre til at benytte boligstyling/salgstyling/salesstyling? Det er et godt spørgsmål! Mit bud er, at konceptet “solgt eller gratis” betyder, at ejendomsmægleren er tilbøjelig til at vurdere boligens salgspris for højt for at vinde sagen – mens de mæglere, der tør fortælle, hvad der skal til for at få den bedste pris og det hurtigste salg, løber en risiko.
Boliger, der fra starten har en for høj pris og en ikke appellerede indretning, ender ofte med en lang liggetid, som ofte medfører stort nedslag i prisen. Kommer boligen på markedet med den rette pris fra start, og har du samtidigt gjort dit bedste for, at nye købere kan se deres boligdrømme blive til virkelighed, så er der større chance for et hurtigt salg – og flere interesserede købere, der kan presse prisen yderligere op.


Image
Image


Kontakt os


Klar til Boligsalg

Lillevangsvej 10, Jystrup

CVR 26936322