Boligstylist

Vil du have mere for din bolig?

Vi har boligstylister, som er klar til en styling af din bolig, hvis den skal sælges. Det kan være i større eller mindre omfang – fra rådgivningsbesøg og fotostyling til komplet indretning af en tom bolig, også kaldet fuld styling eller fullstyling.

Måske kender du boligprogrammer som “I hus til halsen”, “Boligkøb i blinde” eller det helt nye “boligstylisterne”, som blandt andet handler om, hvordan professionel boligstyling får liggetiden ned og salgsprisen op. Det er inspirerende at se effekten af forvandlingerne, som sker for få midler. I Danmark elsker vi boligstyling og inspirerende tv om, hvordan vi drømmer om at bo.

Vores erfarne team har en skarp sans for detaljer og kan gøre din bolig mere attraktiv og indbydende, så den appellerer til den rigtige køber.

En velindrettet bolig skaber helt naturligt en postiv følelse og gør det nemmere for potentielle købere at forestille sig hvordan deres liv kan blive i boligen. Vores team af professionelle boligstylister er eksperter i at fremhæve din boligs unikke kvaliteter og dermed skabe nogle indbydende rammer, der appellerer til den rigtige målgruppe.


Rådgivningsbesøg

Omfattende opgradering

Image

Rådgivningsbesøg

Vi tager købers briller på. Fra fortovskanten og hele vejen igennem din bolig fra kælder til kvist. Ved besøget giver vi dig enkle råd om, hvordan du får din bolig til at præsentere sig bedst muligt. SE FILM 

Fotostyling

Vi lander 1 timer før fotografen, flytter rundt på dine møbler og styler med medbragte ting. Sammen med fotografen sørger vi for at få den rette stemning med på billederne.

Indretning af tomme boliger

Tomme boliger er svære at sælge. Både fordi det er svært for køberne at forestille sig deres liv i tomme rum, og fordi alt, hvad der trænger til en kærlig hånd, træder tydeligt frem. Når vi laver boligstyling, så indretter vi rummene, så de bliver indbydende for købere.

Omfattende opgradering

Trænger hele din bolig til en opgradering for at sikre dig den bedste pris? Så planlægger vi sammen med dig og din familie eller venner, hvordan vi når i mål – og hjælper med håndværkere, hvor tid eller evner slipper op. SE FILM

SE PRISER

Hvad er en boligstylist?

En boligstylist specialiserer sig i at forbedre indretningen og æstetikken af et hjem for at gøre det mere attraktivt for potentielle købere eller lejere. Dette kan bl.a. indebære at der flyttes rundt på møbler, valg af nye dekorative elementer, farvekoordinering, og rådgivning om hvilke mindre renoveringer der vil gavne salget.
Boligstylister arbejder ofte tæt sammen med ejendomsmæglere for at sikre, at boligen præsenteres på den mest attraktive måde.

Hvorfor få hjælp af en boligstylist?
En investering i boligstyling kan have en betydelig indvirkning på dit salg.
Herunder er de største fordele:

Øget salgspris
Boligstyling kan bidrage til at øge hjemmets salgspris. Et stylet hjem kan tiltrække flere købere og potentielt føre til højere bud.

Hurtigere salg
En bolig, der ser tiltalende ud og er klar til at flytte ind i, kan sælges hurtigere end en, der kræver meget arbejde. Købere kan nemmere forestille sig selv i et hjem, hvis det er stilfuldt indrettet.

Fanger flere potentielle købere
Billeder på ejendomsmæglerens hjemmeside, er ofte det første, potentielle købere ser. En professionel boligstylist kan hjælpe med at skabe et stærkt første indtryk, der tiltrækker flere købere til at besøge boligen.

Boligstylist priser
Prisen på vores boligstyling varierer, afhængig af dine specifikke behov, som vi vurderer under et rådgivningsbesøg. Dette besøg, hvor vi grundigt vurderer din bolig, koster 2.995 kr., og er første skridt i vores samarbejde.
Vores prisliste kan ses her.


Image
Image

Kan det virkelig betale sig?

Boligkøb og boligsalg er de største økonomiske investeringer, vi gør i vores liv – og en forskel på flere hundrede tusind skattefri kroner burde få de fleste til at tænke boligstyling med i pakken, når de sætter deres hus eller lejlighed til salg. Så hvorfor er vi danskere ikke bedre til at benytte boligstyling/salgstyling/salesstyling? Det er et godt spørgsmål! Mit bud er, at konceptet “solgt eller gratis” betyder, at ejendomsmægleren er tilbøjelig til at vurdere boligens salgspris for højt for at vinde sagen – mens de mæglere, der tør fortælle, hvad der skal til for at få den bedste pris og det hurtigste salg, løber en risiko.
Boliger, der fra starten har en for høj pris og en ikke appellerede indretning, ender ofte med en lang liggetid, som ofte medfører stort nedslag i prisen. Kommer boligen på markedet med den rette pris fra start, og har du samtidigt gjort dit bedste for, at nye købere kan se deres boligdrømme blive til virkelighed, så er der større chance for et hurtigt salg – og flere interesserede købere, der kan presse prisen yderligere op.


Hvem er vi?

Vi er specialister i boligstyling, og vi har en dyb forståelse for det unikke ved hver enkelt bolig. Vores mål er at gøre din bolig så indbydende som muligt for potentielle købere, og dermed sikre dig en bedre pris og et hurtigere salg. 


Du kan læse mere om os her.


Book rådgivningsbesøg

Vil du høre mere om, hvordan professionel boligstyling kan gøre en forskel for dit boligsalg? Lad os hjælpe dig med at fremhæve din boligs fulde potentiale. Kontakt os i dag for et rådgivningsbesøg - det første skridt på vejen til dit succesfulde boligsalg.
Ring til os på 42 24 12 35 eller send en e-mail til 
katrine@klartilboligsalg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.
Kontakt os


Klar til Boligsalg

Lillevangsvej 10, Jystrup

CVR 26936322