Boligstyling –
der skaber værdi

Vil du have mest muligt for din bolig?
Vi undersøger, hvem der er målgruppen for din bolig – og ser på den med deres øjne. Med boligstyling, bliver din bolig mere indbydende for de rigtige købere, bliver solgt hurtigt og til en bedre pris. 


Vi tilbyder

Rådgivningsbesøg

Fotostyling

Indretning af
tomme boliger

Omfattende opgradering

Image
Image

Rådgivningsbesøg

Omfattende opgradering

Image

Rådgivningsbesøg

Vi tager købers briller på. Fra fortovskanten og hele vejen igennem din bolig fra kælder til kvist. Ved besøget giver vi dig enkle råd om, hvordan du får din bolig til at præsentere sig bedst muligt. SE FILM 

Fotostyling

Vi lander 1 timer før fotografen, flytter rundt på dine møbler og styler med medbragte ting. Sammen med fotografen sørger vi for at få den rette stemning med på billederne.

Indretning af tomme boliger

Tomme boliger er svære at sælge. Både fordi det er svært for køberne at forestille sig deres liv i tomme rum, og fordi alt, hvad der trænger til en kærlig hånd, træder tydeligt frem. Når vi laver boligstyling, så indretter vi rummene, så de bliver indbydende for købere.

Omfattende opgradering

Trænger hele din bolig til en opgradering for at sikre dig den bedste pris? Så planlægger vi sammen med dig og din familie eller venner, hvordan vi når i mål – og hjælper med håndværkere, hvor tid eller evner slipper op. SE FILM

SE PRISER

Komplet indretning
og møbeludlejning

Salg af projektboliger eller markedsføring af lejeboliger

Det betaler sig altid at definere målgruppen for salg eller udlejning i større skala. Er de børnefamilier, singler eller ældre ægtepar? Er de med på genbrugsbølgen eller vilde med nyt design? Vi laver boligstyling i den boligstil, der rammer netop din målgruppe rent – og sørger for at give plads til deres boligdrømme.

Møblering / styling af tomme boliger

Tomme boliger er vanskelige at sælge. Købere har nemlig svært ved at forestille sig, hvordan de kan indrette dem. En tom bolig mangler desuden en stemning, der kan starte købers drømme. Samtidig ses alt det, der trænger til en kærlig hånd, når der ikke er andet at fokusere på. Med komplet indretning kan købere allerede ved første klik begynde at drømme om livet i din bolig.

Boligstyling før salg kan betale sig

En af de boligsælgere, jeg har arbejdet sammen med, sagde engang til mig: “Det koster penge at tjene penge”. Som forretningsmand traf han hver dag beslutninger baseret på specialisters rådgivning, og den tilgang tog han med i sit hussalg, hvor han hurtigt besluttede at benytte boligstyling, for som han selv sagde: “Når du gør det op i procenter, så er udgiften til boligstyling jo peanuts i forhold til, hvad jeg kan miste eller tjene ved boligsalget – og det er det afgørende”. Det var ikke småpenge, han tjente på at sælge sit boligstylede hus.


Image
Image

Vi rammer
din 
målgruppe

Ny indretning af dit hjem 
eller din virksomhed


Skab et nyt hjem

Føl dig hjemme
Drømmer du om badehotel-stemning i sommerhuset? Ønsker din teenager sig et cool værelse? Eller er du bare træt af stuen? 
Så lad os se på det og give et bud på indretning med respekt for arkitekturen, rummets funktion, dine behov og din personlighed.
Ved at spørge ind til, hvem du er, sikrer vi en rød tråd mellem dit kæreste arvestykke og et moderne udtryk, der afspejler din personlighed. Med vores mange leverandøraftaler tilpasser vi nemt din indretning til dine drømme og dit budget.

Image

Skab god forretning

Butik og cafe
Udtrykket ude og inde afgør ofte helt ubevidst, om man træder ind i en butik eller cafe. Så det er vigtigt, at mennesker føler sig velkomne og får lyst til at blive hos dig.
Så lad os sammen finde indbydende farver og interiør, der inviterer din målgruppe indenfor i din butik eller cafe.

Image

Skab et godt kontormiljø

Kontor
“Hvis kontoret ligner noget fra 90’erne, er din tilgang til opgaverne måske også forældet.” Sådan kan du risikere, at dine kunder eller potentielle medarbejdere tænker, når de besøger din virksomhed. 

Med den rette indretning kan du gøre en positiv forskel for salg og rekruttering. Og samtidig ved vi, at lokaler, hvor der er rart at være, medvirker til bedre trivsel og større arbejdsglæde.

Image

Oftest stillede spørgsmål

Hvorfor indrette før salg?
Det kan godt betale sig at investere i, at gøre din bolig mere attraktiv og evt. tiltrække flere købere, der vil byde boligen op. En investering i en komplet indretning på f.eks. kr. 30.000, kan godt betyde en mersalgs pris på kr. 100-200.000.

Hvad koster boligstyling?
Boligstyling dækker over flere forskellige muligheder. Prisen afhænger desuden af størrelsen på din bolig og om du selv har nogle møbler. Spørg derfor altid efter din pris på opgaven.

Hvad er boligstyling?
Boligstyling er en mulighed for dig, der vil sælge din bolig hurtigere til en bedre pris. En professionel boligstylist ser på din bolig med en købers øjne, og styler herefter din bolig, så den henvender sig til den rette målgruppe.Kontakt os


Klar til Boligsalg

Lillevangsvej 10, Jystrup

CVR 26936322