Boligstyling –
der skaber værdi

Vil du have mest muligt for din bolig?
Vi undersøger, hvem der er målgruppen for din bolig – og ser på den med deres øjne. Med boligstyling, bliver din bolig mere indbydende for de rigtige købere, bliver solgt hurtigt og til en bedre pris. 


Vi tilbyder

Rådgivningsbesøg

Fotostyling

Indretning af
tomme boliger

Omfattende opgradering

Image
Image

Rådgivningsbesøg

Omfattende opgradering

Image

Rådgivningsbesøg

Vi tager købers briller på. Fra fortovskanten og hele vejen igennem din bolig fra kælder til kvist. Ved besøget giver vi dig enkle råd om, hvordan du får din bolig til at præsentere sig bedst muligt. SE FILM 

Fotostyling

Vi lander 1 timer før fotografen, flytter rundt på dine møbler og styler med medbragte ting. Sammen med fotografen sørger vi for at få den rette stemning med på billederne.

Indretning af tomme boliger

Tomme boliger er svære at sælge. Både fordi det er svært for køberne at forestille sig deres liv i tomme rum, og fordi alt, hvad der trænger til en kærlig hånd, træder tydeligt frem. Når vi laver boligstyling, så indretter vi rummene, så de bliver indbydende for købere.

Omfattende opgradering

Trænger hele din bolig til en opgradering for at sikre dig den bedste pris? Så planlægger vi sammen med dig og din familie eller venner, hvordan vi når i mål – og hjælper med håndværkere, hvor tid eller evner slipper op. SE FILM

SE PRISER

Komplet indretning
og møbeludlejning

Salg af projektboliger eller markedsføring af lejeboliger

Det betaler sig altid at definere målgruppen for salg eller udlejning i større skala. Er de børnefamilier, singler eller ældre ægtepar? Er de med på genbrugsbølgen eller vilde med nyt design? 
Når du kender din målgruppes præferencer og behov, kan du skræddersy boligstylingen til at imødekomme deres ønsker. Uanset om det drejer sig om miljøvenligt genbrug eller det nyeste design, skaber vi en boligindretning, der appellerer til din målgruppe. Dette øger chancen for, at potentielle købere kan se sig selv i boligen og føle sig hjemme.

Møblering / styling af tomme boliger

Tomme boliger er vanskelige at sælge. Købere har nemlig svært ved at forestille sig, hvordan de kan indrette dem. En tom bolig mangler desuden en stemning, der kan starte købers drømme. Samtidig ses alt det, der trænger til en kærlig hånd, når der ikke er andet at fokusere på. 
Ved at møblere og style tomme boliger kan man skabe en følelse af hjem og varme, der kan kickstarte købernes drømme om at bo der. Professionel møblering og styling tager hensyn til rummets størrelse, form og funktion samt de potentielle køberes ønsker og behov. Det omfatter møbler, belysning, tekstiler og dekorative elementer, der tilsammen skaber en indbydende og harmonisk atmosfære.

Boligstyling før salg kan betale sig

En af de boligsælgere, jeg har arbejdet sammen med, sagde engang til mig: “Det koster penge at tjene penge”. Som forretningsmand traf han hver dag beslutninger baseret på specialisters rådgivning, og den tilgang tog han med i sit hussalg, hvor han hurtigt besluttede at benytte boligstyling, for som han selv sagde: “Når du gør det op i procenter, så er udgiften til boligstyling jo peanuts i forhold til, hvad jeg kan miste eller tjene ved boligsalget – og det er det afgørende”. Det var ikke småpenge, han tjente på at sælge sit boligstylede hus.
Denne succeshistorie er ikke enestående. Flere og flere boligsælgere erkender fordelene ved at investere i boligstyling, og det er blevet en vigtig del af salgsstrategien for mange ejendomme. Den relativt lille investering i boligstyling kan betyde forskellen mellem et langtrukket salg med lavere bud og et hurtigt salg til en højere pris.


Image
Image

Vi rammer
din 
målgruppe

Kundeudtalelser


"Hvis du skal ha’ solgt dit hus, shinet dit hjem op, eller hvis du blot trænger til lidt inspiration så kan jeg varmt anbefale dig at ringe til Katrine.

Jeg har brugt hende 3 gange - hun er for vild!

Første gang var da jeg købte et dødsbo til videresalg.
Katrine udrettede mirakler.
Hun fik et budget, fortalte hvilken farve jeg skulle male hvor, sendte link til køkken, armatur osv. og så møblerede hun med sine møbler.

Jeg skulle OVERHOVEDET ikke tænke eller tage stilling til noget, bare gøre det hun sagde. Det var en kæmpe befrielse og sparede mig for utrolig meget tid. Lige der, forelskede jeg mig i Katrines kreative ideer til indretning og farver.

Lejligheden blev solgt på FØRSTE fremvisning!!!"

"Jeg har haft fornøjelsen af en bolig styling af Klar til Boligsalg. Det var en rigtig god oplevelse og jeg følte mig 100% i gode og kompetente hænder. Det var et kæmpe plus at få en udefra til at se ens hjem med andre øjne og se design setups og muligheder for at få hjemmet til at fremstå indbydende for eventuelle købere. I samråd med fotografen fandt de rummenes bedste vinkler og resultatet var iøjnefaldende flot.

Ved konsultationen var det guld værd at få gennemgået alle rum med stylisten og finde styrker og svagheder. Få fjernet en masse familiære nips, og få ændret ting hist og pist, som man ikke selv kunne se midt i alle opgaverne op til et hussalg.

Ved fotograferingen overlod jeg trygt opgaven til stylisten som sammen med fotografen kom med gode ideer og bud på de bedste vinkler. Stylistens mange fine ting var med til at højne helhedsindtrykket af boligen.

Alt i alt en god oplevelse og min varmeste anbefalinger til Klar til Boligsalg."

Ny indretning af dit hjem


Skab et nyt hjem

Føl dig hjemme
Drømmer du om badehotel-stemning i sommerhuset? Ønsker din teenager sig et cool værelse? Eller er du bare træt af stuen? 
Så lad os se på det og give et bud på indretning med respekt for arkitekturen, rummets funktion, dine behov og din personlighed.
Ved at spørge ind til, hvem du er, sikrer vi en rød tråd mellem dit kæreste arvestykke og et moderne udtryk, der afspejler din personlighed. Med vores mange leverandøraftaler tilpasser vi nemt din indretning til dine drømme og dit budget.


Gode råd til dig

Er du nysgerrig på, hvad du selv kan gøre? Vi har sammensat en liste med 10 gode råd, der hjælper dig med at skabe en indbydende og attraktiv bolig.

Du kan se de 10 gode råd her.

Image

Er du ikke helt overbevist?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt boligstyling er det rette valg for dig og din bolig, så lad os vise dig, hvad vi gør.
Vi har lavet en side med eksempler på vores tidligere indretningsprojekter. Her kan du få et indblik i, hvordan vi arbejder og hvilken forskel professionel boligstyling kan gøre for en boligs salgspotentiale.
Se en række af vores indretningsprojekter her.


Kontakt os for en uforpligtende snak

Er du interesseret i at finde ud af, hvordan boligstyling kan gavne dit boligsalg? Hos Klar Til Boligsalg tilbyder vi en uforpligtende snak, hvor vi afdækker dine behov og drøfter mulighederne for at optimere din boligpræsentation.

Oftest stillede spørgsmål

Hvorfor indrette før salg?
Det kan godt betale sig at investere i, at gøre din bolig mere attraktiv og evt. tiltrække flere købere, der vil byde boligen op. En investering i en komplet indretning på f.eks. kr. 30.000, kan godt betyde en mersalgs pris på kr. 100-200.000.

Hvad koster boligstyling?
Boligstyling dækker over flere forskellige muligheder. Prisen afhænger desuden af størrelsen på din bolig og om du selv har nogle møbler. Spørg derfor altid efter din pris på opgaven.

Hvad er boligstyling?
Boligstyling er en mulighed for dig, der vil sælge din bolig hurtigere til en bedre pris. En professionel boligstylist ser på din bolig med en købers øjne, og styler herefter din bolig, så den henvender sig til den rette målgruppe.Kontakt os


Klar til Boligsalg

Lillevangsvej 10, Jystrup

CVR 26936322