Det mener kunder om os


Anne-Mette Skak Hansen — Ejendomsmægler

“Jeg bruger Katrines boligstyling med stor succes! Jeg har efterhånden Katrine på rådgivningsbesøg i alle nye sager (styling er inkl. i salæret) da boligerne fremstår langt mere indbydende og salgbare efter besøget. Ofte vælger sælger selv at tilkøbe Katrines fotostyling, så billederne fremstår endnu flottere, hvilket udmunder i flere kundehenvendelser/fremvisninger. Jeg kan på det varmeste anbefale Katrine - hun er dygtig og engageret og ikke mindst fleksibel, når vi har deadlines, har brug for ekstra ydelser mm.”

Jørgen — fik hjælp til omfattende opgradering af sin villa

Mit hus havde været til salg i 9 måneder uden nogen interesse, og det var blevet sat ned af flere omgange. Derfor skiftede jeg til en ejendomsmægler der samarbejder med Klar til Boligsalg, og som mente prisen kunne sættes op igen, hvis huset blev opgraderet. “Jeg kigger lidt på det her koncept, og i starten er jeg meget imod, og jeg troede ikke på det til at begynde med. Men alle var begejstrede over det der var sket, og jeg mener jeg fik et på hundrede tusinde mere for huset på denne her måde. Samarbejdet har været meget imødekommende og venligt. Det har været meget tilfredsstillende. Det gav også resultat, så ideen var jo rigtig.”

Tina Ratchinsky - fik hjælp til indretning af hjem/anneks

Vi har købt en villa i Gilleleje tæt på stranden. I forbindelse med huset, er der et anneks på 50 m2, som vi gerne ville bruge til udlejning på airbnb. Der kommer mange udenlandske turister til Gilleje, og vi vil gerne give dem en oplevelse der både er badehotel-stemning og dansk sommerhusidyl. Katrine og Maria var gode til at se mulighederne i de ting vi havde i forvejen, finde møbler på dba og supplere med nyt der gav det sidste pift. Vi får meget ros for vores indretning, og lejer ud næsten hele året.

Henri — fik hjælp til omfattende opgradering af sit sommerhus

“Klar til boligsalg” gjorde min bolig mere enkel og udtryksfuld, og stylisten Katrine Mow var en fornøjelse at samarbejde med, respektfuld overfor min boligstil, men gav super professionelle designtips, samt hjalp mig helt konkret i praksis med at style boligen, de penge var godt givet ud. Håndteringen af hele processen var engageret og jeg fik også væsentligt mere i salgspris, skønner jeg har fået 100.000 kr. – 150.000 kr. mere ud af de forbedringer jeg fik gjort.

David Onuoha — fik hjælp til omfattende opgradering af sit hus

I forbindelse med dette salg valgte jeg bevidst at bruge en ejendomsmægler, som jeg vidste samarbejder med “Klar til boligsalg”.
“Klar til boligsalg” har været en meget positiv oplevelse. Jeg har fået et friskt syn på optimeringsmuligheder og har efter en grundig målgruppeanalyse, fået stylet boligen så den virker mere moderne og indbydende at opholde sig i. Salgsprocessen er fortsat i fuld gang, så jeg kender endnu ikke resultatet af de mange anstrengelser, men efter den indledende interesse for huset er jeg sikker på, at vi kommer i mål med et salg.
“Klar til boligsalg” kan klart anbefales, idet de kan se muligheder som man ikke selv kan. Herudover er det nogle dejlige og kompetente folk som varetager opgaven.


Susanne Søgaard — fik hjælp til omfattende opgradering af parcelhus

“Vores bolig skulle sælges efter familiens 19 år i huset. Indretningen var foregået meget tilfældigt og med fokus på funktionalitet og vores tre sønners aktiviteter. Og så havde vi løbende overtaget møbler fra vores forældre, der måske ikke helt passede til huset. Da jeg skulle sælge var det uoverskueligt at komme i gang. Katrine Mow kom forbi og så huset – hurtigt blev vi enige om, at alt det brune træværk – inde og ude skulle males sort. Alle vægge og lofter inde skulle males hvide og det ene gulv i køkkenet, der ikke passede til de andre gulve skulle skiftes – så var vi i gang. Katrine kom igen, og denne gang havde hun en masterplan klar for møbleringen. En del møbler, malerier og inventar blev sendt på lager. Ind kom nyt, der samlede de tilbageværende møbel. Det gav rummene et flot moderne udtryk. Og så kom hyggen i form af et utal tekstiler, puder og smukke tæpper. Jeg var klar over, at der skulle meget mere belysning til, så jeg gik på lampejagt. Hver gang jeg fandt nye, sendte jeg foto til Katrine, som kvalitetssikrede, at de passede ind i den nye flotte stil.
Jeg har lige sat huset til salg, og første weekend var der tre bestilte fremvisninger, i anden weekend var der fire bestilte fremvisninger. Jeg vil klart anbefale “Klar til boligsalg” til de boligejere, der gerne vil sælge og som ikke har haft så meget tid til boligindretning. De vil få en flottere bolig at sætte til salg.”
Kontakt os


Klar til Boligsalg

Lillevangsvej 10, Jystrup

CVR 26936322