Henri fortæller:

Henri havde et sommerhus til salg

Hvordan oplevede du, at sælge din bolig inden du fik hjælp fra “Klar til boligsalg”?
Jeg var egentlig ret fortrøstningsfuld, fordi jeg følte jeg havde en god vare, og havde kontaktet to lokale ejendomsmægler, som så på huset, men jeg følte lidt at der manglede noget sparring fra de første lokale ejendomsmægler, da jeg blev kontaktet af “Klar til boligsalg”.
Deres håndtering af hele processen var fuldstændig anderledes, engageret og de var fulde af gode idéer og indspark til hvordan jeg kunne gøre min attraktive bolig endnu mere salgsklar. Jeg følte, at de lokale ejendomsmæglere var lidt for tilbagelænet i deres tilgang til salgsopgaven.
Fik også væsentlige mere i salgspris, skønner jeg har fået 100.000 kr. – 150.000 kr. mere ud af de forbedringer jeg fik gjort.

Hvordan hjalp “Klar til boligsalg” dig videre?
“Klar til boligsalg” gjorde min bolig mere enkel og udtryksfuld og selve stylisten Katrine Mow var en fornøjelse at samarbejde med, respektfuld overfor min boligstil, men gav super professionelle designtips, samt hjalp mig helt konkret i praksis med at style boligen, de 7000 kr. var godt givet ud.
Jeg arbejder til daglig som byggesagkyndig i et større firma og ser derfor en del boliger. Nogle er meget salgsklar, mens andre har et rodet udtryk, som efter min opfattelse, gør dem sværere at sælge. Medmindre man som jeg der er professionel kan se lige igennem alt det flimrende rod. Jeg skønner ligeledes at køber vil have et større afslag, hvis boligen bære præg af rod frem for enkelhed.

Vil du anbefale “Klar til boligsalg” til andre?
Jeg vil helt klart anbefale “Klar til boligsalg” til andre, i hvert fald vil jeg klart anbefale Katrine Mow. Som professionel ved jeg, hvor dejligt det er at komme ind i en bolig hvor boligindretningen emmer af orden og en afklaret boligstil, intet flimrer for oplevelsen af selve huset.

David fortæller:

David havde et hus til salg

Hvordan oplevede du, at sælge din bolig inden du fik hjælp fra “Klar til boligsalg”?
I forbindelse med dette salg valgte jeg bevidst, at bruge en ejendomsmægler, som jeg vidste samarbejder med “Klar til boligsalg”.

Hvordan hjalp “Klar til boligsalg” dig videre?
“Klar til boligsalg” har været en meget positiv oplevelse. Jeg har fået et friskt syn på optimeringsmuligheder og har efter en grundig målgruppeanalyse, fået stylet boligen så den virker mere moderne og indbydende at opholde sig i. Salgsprocessen er fortsat i fuld gang, så jeg kender endnu ikke resultatet af de mange anstrengelser, men efter den indledende interesse for huset er jeg sikker på, at vi kommer i mål med et salg.

Vil du anbefale “Klar til boligsalg” til andre?
“Klar til boligsalg” kan klart anbefales, idet de kan se muligheder som man ikke selv kan. Herudover er det nogle dejlige og kompetente folk som varetager opgaven.

Susanne fortæller:

Susanne havde et Parcelhus til salg

Hvordan oplevede du, at sælge din bolig inden du fik hjælp fra “Klar til boligsalg”?
Jeg var i tvivl om, hvordan hele den store ejendom på 203 m2 kunne få et ensartet stilrent udtryk. Efter familiens 19 år i huset, hvor indretningen var foregået meget tilfældigt og med fokus på, at vores tre sønner havde brug for at få udskiftet børnemøbler til ungdomsmøbler. Der skulle skulle være plads til venner og fester. Og der måtte godt være bordtennisbord og computercafé i huset. I det hele taget blev huset kun indrettet med fokus på aktiviteter og funktionalitet. Og så havde vi løbende overtaget møbler fra vores forældre, der måske ikke helt passede til huset. Da jeg skulle sælge var det uoverskueligt at komme i gang.

Hvordan hjalp “Klar til boligsalg” dig videre?
Indretningskonsulent Katrine Mow kom forbi og så huset – hurtigt blev vi enige om, at alt det brune træværk – inde og ude skulle males sort. Alle vægge og lofter inde skulle males hvide og det ene gulv i køkkenet, der ikke passede til de andre gulve skulle skiftes – så var vi i gang. Katrine kom igen, og denne gang havde hun en masterplan klar for møbleringen.
En del møbler, malerier og inventar blev sat på lager. Ind kom nyt, der samlede de tilbageværende møbel. Det gav rummene et flot moderne udtryk. Og så kom hyggen i form af et utal tekstiler, puder og smukke tæpper. Jeg var klar over at der skulle meget mere belysning til, så jeg gik på lampe jagt. Hver gang jeg fandt nye, sendte jeg foto til Katrine, som kvalitetssikrede, at de passede ind i den nye flotte stil.
Jeg har lige sat huset til salg, og første weekend var der tre bestilte fremvisninger, i anden weekend var der fire bestilte fremvisninger.

Vil du anbefale “Klar til boligsalg” til andre?
Jeg vil klart anbefale “Klar til boligsalg” til de boligejere, der gerne vil sælge og som ikke har haft så meget tid til boligindretning. De vil få en flottere bolig at sætte til salg.

LÆS MERE OM SALG AF BOLIG HER