Salgsstyling

DU SKAL IKKE SÆLGE DIT HJEM
– MEN SÆLGE DEN BOLIG, DIN KØBER DRØMMER OM

Når du har besluttet dig for at sælge din bolig, skal du se på den med købers øjne. Vi har faglig viden og erfaring til at hjælpe dig godt videre.

FÅ HJÆLP TIL AT SÆLGE DIN BOLIG TIL EN GOD PRIS

Det kan være svært at sælge sin bolig. Minder, opgaver og spørgsmål hober sig op. Skal det gamle tæppe pilles af? Stuen males i en neutral farve?
Og skal der gøres noget ved haven?

Få hjælp til stort og småt
Vi har stor erfaring i at opgradere boliger til et hurtigere salg, og vi ved, hvilke opgaver der lønner sig at gøre. Vi ser på boligen med både købers øjne og med respekt for boligens sjæl.

Hvad koster det?
Det er meget forskelligt, hvilke ændringer, vi anbefaler i en bolig, før den bliver klar til salg. Derfor varierer udgifterne. Under ”projekter” kan du læse om boligers investeringer og salgspriser. Vi ser ofte, at sælger får en ekstra gevinst på mellem 100.000 kr. og 300.000 kr. når boligen sælges. Det er en god fortjeneste!

Gode råd til dig som sælger

1. Tjek boligsiden
Se på andres boliger. Hvad tiltrækker eller frastøder dig på billederne?
Se på din egen bolig med købers øjne.

2. Ryd op
Der er ikke meget drøm over at købe en bolig, hvor der roder. Fotografens vidvinkel kommer både ind under borde og op over skabe. Husk også at gå en runde udenfor.

3. Ryd ud
Jo mere plads, der er på gulvet, jo større virker boligen. Ryd derfor ud i møblerne. Det samme gælder for nips i vindueskarmen.

4. Lys, masser af lys
Vi er en nation af lyselskere, så vis din bolig fra den lyse side. Rul gardinerne op, eller tag dem ned, hvis de dækker meget for lyset.
Tænd alle lamper, også selv om det er dag.

5. Grønt er godt
Start allerede ved din hoveddør. Byd velkommen med en krukke af sæsonens blomster. Gerne også en lanterne med lys i. Afskårne blomster i en vase på spisebordet skaber god stemning. Det samme gør friske krydderurter på køkkenbordet. Tjek dine vindueskarme for mindre friske planter. Er det sommer, så hav struttende blomster på terrassen.

6. Luft ud
Især, hvis du har husdyr. Ikke alle er dyreelskere, så fjern lugt og andre dyrespor.

7. Gør rent
Der må ikke være beskidt. Så tænker køberen, at du ikke kan finde ud af at passe på dine ting og den bolig, som du forsøger at sælge. Slå også græsset. Og puds vinduer. Det er ikke kun indenfor, der skal være rent.

8. Få det nu fikset
Fiks de små ting, der irriterer. Skift pæren, stram håndtaget, giv den knirkende låge olie osv. Hvis det irriterer dig, irriterer det også køberen.

9. Lap hullet i taget
Og så er der de lidt større reparationer. Nogle af dem kan klares forholdsvis billigt og hurtigt. Jo færre anmærkninger, der er i tilstandsrapporten, jo nemmere kan du sælge.

10. Gør dig umage
At få en køber på besøg, er som at få gæster. Du skal være den gode vært, der har inviteret indenfor.