Tjen 33% mere

I gennemsnit bliver villaer, hvor ordet dødsbo indgår i salgsannoncen, udbudt til salg for 33 procent mindre end villaer i al almindelighed.

For en villa til 3.000.000 kr. Betyder det en reduceret pris på 990.000 kr.! Vi kan hjælpe dig til at opgradere boligen, så du opnår et hurtigt salg til den bedste pris.

HVORFOR SKULLE VI?

“Vi vil bare gerne have solgt hurtigt”
Sammenlign din bolig med andre på markedet. Kan køber nemt se sig selv i den bolig, du skal sælge? Vil en opgradering af boligen betyde hurtigere salg til en højere pris?

“Køber kan selv lave om”
Ja, men mange kan ikke se mulighederne. Vores erfaring er, at flere og flere boligkøbere har så travlt i deres hverdagsliv, at store ændringer i deres kommende bolig er uoverskuelige.

Når du er arving, skal du være opmærksom på, at et dødsbo udlagt til privat skifte skal afsluttes inden for 12 måneder efter dødsfaldet. Det betyder også, at fast ejendom skal være afhændet inden denne dag. Lykkedes det ikke arvingerne at sælge den faste ejendom inden fristens udløb, overgår boet til bobestyrer­behandling, hvor fristen for boets afslut­ning forlænges med endnu 12 måneder. I denne situation må man som arving dels påregne salær til bobestyreren, og dels må ejendommen ofte udbydes til en lavere pris end forudsat. Vær også opmærksom på, at der er udgifter til ejendomsskatter, varme og vedligehold, når boligen står til salg.

At gøre boet klar til salg

Det kan være svært at sælge et dødsbo. Minder, opgaver og spørgsmål hober sig op. Skal det gamle tæppe pilles af? Stuen males i en neutral farve? Og skal der gøres noget ved haven?

Få hjælp til stort og småt
Vi har stor erfaring i at opgradere boliger til et hurtigere salg, og vi ved, hvilke opgaver der lønner sig at gøre. Vi ser på boligen med både købers øjne og med respekt for boligens sjæl.

Vi arbejder i fem trin

  1. Vi mødes og kortlægger dine ønsker og behov
  2. Vi gennemgår boligen fra kælder til kvist
  3. Vi foreslår dig ændringer, der giver hurtigere salg og højere pris
  4. Du tager stilling til, om vi skal løse opgaverne med eller uden dig
  5. Opgaverne udføres, og boligen sættes til salg

Få hjælp til at sælge dødsboet til en god pris

Det kan være svært at sælge sit barndomshjem. Minder, opgaver og spørgsmål hober sig op. Skal det gamle tæppe pilles af? Stuen males i en neutral farve?
Og skal der gøres noget ved haven?
Få hjælp til stort og småt
Vi har stor erfaring i at opgradere boliger til et hurtigere salg, og vi ved, hvilke opgaver der lønner sig at gøre. Vi ser på boligen med både købers øjne og med respekt for boligens sjæl.

Hvad koster det?
Det er meget forskelligt, hvilke ændringer, vi anbe¬faler i en bolig, før den bliver klar til salg. Derfor varierer udgifterne. Under ”projekter” kan du læse om boligers investeringer og salgspriser. Vi ser ofte, at sælger får en ekstra gevinst på mellem 100.000 kr. og 300.000 kr. når boligen sælges. Det er en god fortjeneste!

Gode råd til dig som sælger

1. Tjek boligsiden
Se på andres boliger. Hvad tiltrækker eller frastøder dig på billederne?
Se på din egen bolig med købers øjne.

2. Ryd op
Der er ikke meget drøm over at købe en bolig, hvor der roder. Fotografens vidvinkel kommer både ind under borde og op over skabe. Husk også at gå en runde udenfor.

3. Ryd ud
Jo mere plads, der er på gulvet, jo større virker boligen. Ryd derfor ud i møblerne. Det samme gælder for nips i vindueskarmen.

4. Lys, masser af lys
Vi er en nation af lyselskere, så vis din bolig fra den lyse side. Rul gardinerne op, eller tag dem ned, hvis de dækker meget for lyset.
Tænd alle lamper, også selv om det er dag.

5. Grønt er godt
Start allerede ved din hoveddør. Byd velkommen med en krukke af sæsonens blomster. Gerne også en lanterne med lys i. Afskårne blomster i en vase på spisebordet skaber god stemning. Det samme gør friske krydderurter på køkkenbordet. Tjek dine vindueskarme for mindre friske planter. Er det sommer, så hav struttende blomster på terrassen.

6. Luft ud
Især, hvis du har husdyr. Ikke alle er dyreelskere, så fjern lugt og andre dyrespor.

7. Gør rent
Der må ikke være beskidt. Så tænker køberen, at du ikke kan finde ud af at passe på dine ting og den bolig, som du forsøger at sælge. Slå også græsset. Og puds vinduer. Det er ikke kun indenfor, der skal være rent.

8. Få det nu fikset
Fiks de små ting, der irriterer. Skift pæren, stram håndtaget, giv den knirkende låge olie osv. Hvis det irriterer dig, irriterer det også køberen.

9. Lap hullet i taget
Og så er der de lidt større reparationer. Nogle af dem kan klares forholdsvis billigt og hurtigt. Jo færre anmærkninger, der er i tilstandsrapporten, jo nemmere kan du sælge.

10. Gør dig umage
At få en køber på besøg, er som at få gæster. Du skal være den gode vært, der har inviteret indenfor.