Få hjælp af en boligstylist i København

Hvad laver en boligstylig og hvorfor er det vigtigt?
Boligstyling kan være i større eller mindre omfang – fra rådgivningsbesøg og fotostyling til komplet indretning af en tom bolig, også kaldet fuld styling eller fullstyling. Vi udfører alle disse opgaver i København og omegn. 

Måske kender du boligprogrammer som “I hus til halsen” eller “Boligkøb i blinde”, som handler om, hvordan professionel boligstyling får liggetiden ned og salgsprisen op. Det er inspirerende at se effekten af forvandlingerne, som sker for få midler. I Danmark elsker vi boligstyling og inspirerende tv om, hvordan vi drømmer om at bo. Få anbefalet de bedste boligprogrammer hos Boligmagasinet.

En hurtig søgning på Houzz.com viser, at flere end 80 stylister fra Stockholm annoncerer på deres site. I Sverige og Norge bruger mæglerne allerede boligstyling som en fast del af salgsstrategien - og det gælder alle typer bolig. I USA har de brugt boligstyling i mange år, og markedsundersøgelser viser, at de stylede boliger bliver solgt hurtigere og til en højere pris.

Danskerne er de europæere, der flytter mest. Faktisk skifter flere end hver tredje dansker adresse i løbet af en femårig periode. Læs mere om danskernes flyttevaner hos Bolius: https://www.bolius.dk/danskernes-flyttevaner-89770

Boligkøb og boligsalg er de største økonomiske investeringer, vi gør i vores liv – og en forskel på flere hundrede tusind skattefri kroner burde få de fleste til at tænke boligstyling med i pakken, når de sætter deres hus eller lejlighed til salg. Så hvorfor er vi danskere ikke bedre til at benytte boligstyling/salgstyling/salesstyling? Det er et godt spørgsmål! Mit bud er, at konceptet “solgt eller gratis” betyder, at ejendomsmægleren er tilbøjelig til at vurdere boligens salgspris for højt for at vinde sagen – mens de mæglere, der tør fortælle, hvad der skal til for at få den bedste pris og det hurtigste salg, løber en risiko.

Omfattende opgradering

Boliger, der fra starten har en for høj pris og en ikke appellerede indretning, ender ofte med en lang liggetid, som ofte medfører stort nedslag i prisen. Kommer boligen på markedet med den rette pris fra start, og har du samtidigt gjort dit bedste for, at nye købere kan se deres boligdrømme blive til virkelighed, så er der større chance for et hurtigt salg – og flere interesserede købere, der kan presse prisen yderligere op.

Skal du sælge bolig? Så se filmen med Jørgen, der fik øjnene op for, hvad der kunne skræmme potentielle købere væk, når de kiggede på hans hus.

Hvornår er noget dyrt, mange penge eller en god investering?

En af de boligsælgere, jeg har arbejdet sammen med, sagde engang til mig: “Det koster penge at tjene penge”. Han var en succesfuld forretningsmand, og det var ikke småpenge, han tjente på at sælge sit boligstylede hus. Som forretningsmand traf han hver dag beslutninger baseret på specialisters rådgivning, og den tilgang tog han med i sit hussalg, hvor han hurtigt besluttede at benytte boligstyling, for som han selv sagde: “Når du gør det op i procenter, så er udgiften til boligstyling jo peanuts i forhold til, hvad jeg kan miste eller tjene ved boligsalget – og det er det afgørende”.

For et hus til 3.000.000 kr. svarer investeringen til følgende:
Rådgivningsbesøg pris 2.500 kr. svarer til 0,8 promille af salgsprisen.
Fotostyling pris 3.000 kr. svarer til 1 promille af salgsprisen.
Fuld styling/indretning af tomt hus op til 150 kvm. pris 30.000 kr. svarer 1 procent af salgsprisen.

Ifølge Finans Danmark giver sælger af et typisk enfamiliehus i gennemsnit et afslag på 6 % af prisen. Boligsiden vurderer, at et dødsbo eller en bolig, der trænger til samme opgradering, i gennemsnit bliver solgt for for 33 procent mindre end villaer i al almindelighed. For en villa til 3.000.000 kr. betyder det en reduceret pris på  990.000 kr. Derfor er det blevet en rigtig god forretning at købe disse boliger og sætte dem i stand til videresalg.

Image
Image

Vi rammer
din 
målgruppeKontakt os


Klar til Boligsalg
Lillevangsvej 10
4174 Jystrup
CVR 26936322

ImageImageImage