Salgsstyling - der skaber værdi

Vil du have mest muligt for din bolig?
Vi undersøger, hvem der er målgruppen for din bolig – og ser på den med deres øjne. På den måde kan vi style din bolig, så den er indbydende for de rigtige købere, bliver solgt hurtigt og indbringer dig mest muligt.

BLIV RINGET OP

Vi tilbyder

Rådgivningsbesøg

Fotostyling

Indretning af
tomme boliger

Omfattende opgradering

Image
Image

Rådgivningsbesøg

Omfattende opgradering

Image

Rådgivningsbesøg

Vi tager købers briller på. Fra fortovskanten og hele vejen igennem din bolig fra kælder til kvist. Ved besøget giver vi dig enkle råd om, hvordan du får din bolig til at præsentere sig bedst muligt. SE FILM 

Fotostyling

Vi lander 1 timer før fotografen, flytter rundt på dine møbler og styler med medbragte ting. Sammen med fotografen sørger vi for at få den rette stemning med på billederne.

Indretning af tomme boliger

Tomme boliger er svære at sælge. Både fordi det er svært for køberne at forestille sig deres liv i tomme rum, og fordi alt, hvad der trænger til en kærlig hånd, træder tydeligt frem. Vi indretter rummene, så de bliver indbydende for købere.

Omfattende opgradering

Trænger hele din bolig til en opgradering for at sikre dig den bedste pris? Så planlægger vi sammen med dig og din familie eller venner, hvordan vi når i mål – og hjælper med håndværkere, hvor tid eller evner slipper op. SE FILM

SE PRISER
KONTAKT

Komplet indretning og møbeludlejning

Salg af projektboliger eller markedsføring af lejeboliger

Det betaler sig altid at definere målgruppen for salg eller udlejning i større skala. Er de børnefamilier, singler eller ældre ægtepar? Er de med på genbrugsbølgen eller vilde med nyt design? Vi indretter i den boligstil, der rammer netop din målgruppe rent – og sørger for at give plads til deres boligdrømme.

Møblering / styling af tomme boliger

Tomme boliger er vanskelige at sælge. Købere har nemlig svært ved at forestille sig, hvordan de kan indrette dem. En tom bolig mangler desuden en stemning, der kan starte købers drømme. Samtidig ses alt det, der trænger til en kærlig hånd, når der ikke er andet at fokusere på. Med komplet indretning kan købere allerede ved første klik begynde at drømme om livet i din bolig.
Image
Image

Vi rammer
din 
målgruppeSkriv til os
Kontakt os


Klar til Boligsalg

Lillevangsvej 10, Jystrup

CVR 26936322